Pályázat - Szállásfejlesztés

Szálláshely fejlesztés a Szent Kristóf Panzióban

Kedvezményezett neve: HO-LE Kereskedelmi, Vendéglátó és Szolgáltató Bt.

Projekt címe: Szálláshely fejlesztés a Szent Kristóf Panzióban

Projekt azonosító száma: TFC-1-1-1-2017-2018-00471

Szerződött támogatás összege: 35.388.745 Ft

Támogatás mértéke: 70%

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.11.30

Projekt tartalmának rövid bemutatása:

A Szent Kristóf Étterem és Panzió a 85. főút közelében Kapuváron található, 20 éve eredményesen működő családi vállalkozás. A korábbi fejlesztések a szálláshely minőségi növekedést eredményezték. Jelen beruházás nagyszabású felújítás által ismét a minőségi és most a szolgáltatási színvonalat is emelni hivatott.

A szolgáltatási kör bővítésére helyezzük a hangsúlyt, de ezt nagyobb mértékben a szobák kényelmi fokozatának növelésével kívánjuk elérni. A projekt keretében felújításra kerül a panzió mind a 12 szobája és a hozzájuk tartozó fürdőszobák. Az épület külső felületén minőségmegőrző és esztétikai munkálatok valósulnak meg. A felújításnak köszönhetően nagymértékben emelkedik a Szent Kristóf Panzió színvonala, melynek hatására várhatóan növekedni fog az érkező vendégek és az eltöltött vendégéjszakák száma.

A projekt keretében napelemes rendszer kerül telepítésre a panzió épületére, mely hozzájárul az energia- és költséghatékonyabb üzemeltetéshez, illetve a környezettudatosabb működéshez. Az egész éves nyitva tartás mellett - a kialakításra kerülő kapcsolt szolgáltatást tartalmazó csomagnak köszönhetően - a szezonális ingadozásokat ki fogjuk tudni egyenlíteni, minimalizálva ezzel a kevésbé kihasznált hónapok okozta bevételkiesést. Biztosra vesszük, hogy a tematikus szolgáltatásfejlesztéssel (kerékpár kölcsönzés, kedvezményes kulturális programok, és fürdőbelépő, egészségturizmus) képesek leszünk bővíteni a vendégeink körét, így elősegítve a látogatottság növekedését, a turizmusból származó bevételek, adók növekedését, valamint hosszú távon a munkahelyteremtést is.

A fejlesztési koncepciónk része, hogy a térség szolgáltatóit összefogva, helyi termelőkkel, partnerekkel együttműködve közösen dolgozzunk Kapuvár és a térség turisztikai fellendüléséért. A határvonal közelsége miatt pedig aktívan támogatjuk a külföldről Magyarországra érkező vendégek minőségi kiszolgálását, ezzel visszatérő vendégállományt teremtve. A fejlesztések után 3 célcsoportot tudunk megcélozni, mégpedig az aktív turizmust, kikapcsolódást kedvelőket, a wellness és egészséges életmód kedvelőit.

Tovább a kategóriában: GINOP-5.2.4-16-2018-03167 »

Szent Kristóf Étterem és Panzió

Panziónk 12 szobával, kényelmesen (külön fürdõ,Televízió) berendezve várja az átutazókat, Kapuváron a 85.sz. Főút mellett. Magyaros, házias ízekkel várjuk vendégeinket éttermünkben.

Kövess minket

Kapcsolat

9330 Kapuvár,

Bercsényi u. 42

+3696 245 038

+3670 311 5115

© 2020 Ho-Le Bt. All Rights Reserved. Designed By pantelics.hu